torsdag 13 oktober 2011

Inatt drömde jag

Går ut på gatan, en person puttar ett fullastat släpp över mig. Hamnar under, tror jag ska dö. Men då släppet rullat över mig ser jag att personen fortsätter att putta släppet framåt, och jag bestämmer mig då för att hjälpa till att putta släppet vidare.

Slutsats. Alla har vi en massa i släppet, men istället för att passivt låta den karman köra över oss så kan vi acceptera att vi förmodligen alltid kommer att ha med oss släppets innehåll på vår färd, och puttar vi då släppet framåt efter vägen tillsammans så hindrar släppets tyngd oss inte utan blir det som med kraft för oss vidare…


Förstår ni? Karmalagen är inget negativt, vi behöver inte gå omkring och vara rädda för att det som tidigare skett oss ska stjälpa oss, vi kan använda det som skett till att göra nått bra. Åtminstone så ger det sättet att se på sitt bagage oss en bättre chans. Och att hjälpa andra att putta deras släpp framåt, eller att tillsammans med någon annan putta både den personens och sitt eget släpp framåt för ju oss, ja just det,framåt. =) =) =)