fredag 6 november 2009

Spådd

Här står du.
Du kan förbereda dig genom att förvänta dig problem. Du har styrka i reserv. Det är viktigt att du är vaken och alert för att försäkra framgång.
- Var finns systembolagslistan?

Din uppgift - det du behöver lära dig.
Din säkerhet är hotad. Stöld. Förlust av vänskap.
- Absolut eller akvavit?

Din rädsla eller det som hindrar dig.
Nu får du skörda det du sått. Din situation är resultatet av ditt tidigare agerande. Utvärdera det som hänt och försök se det större perspektivet så att du kan ta klokare beslut baserat på dina erfarenheter.- En andra chans. Andligt framåtskridande. Fritagande.
- Ja! Då har de inte stängt bolaget än. Törstig?

Vad som hjälper dig.
Se till att du uttrycker dina tankar och insikter på ett sätt som andra kan förstå. Du är långt före andra i dina insikter ibland och det kan göra att du känner dig ensam, men acceptera andras åsikter. De kommer att komma ifatt dig.
- Skål ! Ställer fram era glas så att ni kan börja då ni kommer.

Resultatet.
Du är intelligent och elegant, konstnärlig och social. Du är i ett läge då ekonomi och känslor är stabila. Du har råd att dela med dig av dig själv och dina erfarenheter. En kvinnlig välgörare.
- Oh, jag som länge har misstänkt att den här flaskan är en kvinna.

* Är inte alls för att man skall dricka på ovanstående sätt. Det är humor, synisk satir, ett sätt att bearbeta rädslan eller hoppet om att korten kan få rätt.Varför jag är rädd? Sluter verkar ju bra. Jo inget bra slut är värt att förlora vänner för. Om det är någon till vän som ska förloras är det inte värt det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar